Vlaçiç: Vendimi i FDA konfirmon se IQOS është thelbësisht i ndryshëm nga cigaret

IQOS është pajisja e parë elektronike për konsumimin e duhanit, e autorizuar nga FDA për nivelin e modifikuar të ekspozimit ndaj substancave të dëmshme, që vërteton studimin shkencor të Philip Morris International që konsumi i duhanit me pajisjen IQOS zvogëlon ndjeshëm prodhimin e kimikateve të dëmshëm dhe potencialisht të dëmshëm në krahasim me cigaren e zakonshme.