Vlerësimi i Bankës Qendrore, çmimet do vijojnë të rriten, rimëkëmbja nuk po shoqërohet me punësim

Publikuar më: 3/11/2021, ora 21:14

Vlerësimi i Bankës Qendrore, çmimet do vijojnë të rriten, rimëkëmbja nuk po shoqërohet me punësim

Publikuar më: 3/11/2021, ora 21:14

Shqiptarët do vijojnë të paguajnë edhe më shtrenjtë për energjinë elektrike, naftën dhe produkteve ushqimore, së paku deri në mesin e vitit të ardhshëm, ndonëse rreziku që efektet të zgjaten edhe më tej nuk përjashtohet. Është ky parashikimi që Banka e Shqipërisë bën teksa vlerëson të mbajte të pandryshuar politikën monetare si dhe normën bazë të interesit në 0.5 për qind.

Vlerësimi i Bankës Qendrore, çmimet do vijojnë të rriten, rimëkëmbja nuk po shoqërohet me punësim

Publikuar më: 3/11/2021, ora 21:14

Shqiptarët do vijojnë të paguajnë edhe më shtrenjtë për energjinë elektrike, naftën dhe produkteve ushqimore, së paku deri në mesin e vitit të ardhshëm, ndonëse rreziku që efektet të zgjaten edhe më tej nuk përjashtohet. Është ky parashikimi që Banka e Shqipërisë bën teksa vlerëson të mbajte të pandryshuar politikën monetare si dhe normën bazë të interesit në 0.5 për qind.