Vlerësimi i “The Economist”: Bilanci real i pandemisë, 12 mijë viktima në Shqipëri

Publikuar më: 12/1/2022, ora 15:41

Vlerësimi i “The Economist”: Bilanci real i pandemisë, 12 mijë viktima në Shqipëri

Publikuar më: 12/1/2022, ora 15:41

Bilanci i pandemisë në Shqipëri mund të jetë shumë herë më i lartë nga sa raportohet zyrtarisht. Media prestigjioze ndërkombëtare, “The Economist”, publikoi një artikull me vlerësime lidhur me përhapjen dhe fatalitetet e shkaktuara nga Covid-19. Autoritetet në Shqipëri kanë raportuar më shumë se 3200 jetë të humbura që prej nisjes së pandemisë, por “The Economist” vlerëson se bilanci është 3-4 herë më i lartë. Sipas medias prestigjioze, në vendin tonë mund të jenë 12 mijë deri në 15 mijë viktima nga Covid-19.

Vlerësimi i “The Economist”: Bilanci real i pandemisë, 12 mijë viktima në Shqipëri

Publikuar më: 12/1/2022, ora 15:41

Bilanci i pandemisë në Shqipëri mund të jetë shumë herë më i lartë nga sa raportohet zyrtarisht. Media prestigjioze ndërkombëtare, “The Economist”, publikoi një artikull me vlerësime lidhur me përhapjen dhe fatalitetet e shkaktuara nga Covid-19. Autoritetet në Shqipëri kanë raportuar më shumë se 3200 jetë të humbura që prej nisjes së pandemisë, por “The Economist” vlerëson se bilanci është 3-4 herë më i lartë. Sipas medias prestigjioze, në vendin tonë mund të jenë 12 mijë deri në 15 mijë viktima nga Covid-19.