Vlora “derdhet” në rrugë, në zonën e gjelbër rikthehet trafiku i zakonshëm

Lajmi se Vlora iu bashkua zonave të gjelbra nga COVID-19, nxori në rrugë dhjetëra qytetarë, fëmijë, të moshuar si dhe riktheu trafikun e automjeteve në qytet.