Vlora, epiqendra e vrasjeve kriminale në muajt e fundit

Avokati dhe eksperti kriminalist Robert Karati dhe gazetari Jul Kasapi japin detaje mbi situatën e krimit në qytetin bregdetar, protagonist i 5 ekzekutimeve mafioze në 5 muajt e fundit, që kanë tronditur opinionin publik.