Vlora me “bypass”, përfundon aksi 29 km që shmang trafikun drejt jugut

Publikuar më: 7/7/2022, ora 23:07

Vlora me “bypass”, përfundon aksi 29 km që shmang trafikun drejt jugut

Publikuar më: 7/7/2022, ora 23:07

Punimet për bypass-in e Vlorës kanë përfunduar dhe aksi është hapur për qarkullimin e automjeteve që udhëtojnë në drejtim të jugut.

Vlora me “bypass”, përfundon aksi 29 km që shmang trafikun drejt jugut

Publikuar më: 7/7/2022, ora 23:07

Punimet për bypass-in e Vlorës kanë përfunduar dhe aksi është hapur për qarkullimin e automjeteve që udhëtojnë në drejtim të jugut.