Vlora rekord edhe me zjarret këtë sezon veror, shumica të qëllimshëm

Publikuar më: 29/9/2022, ora 16:50

Vlora rekord edhe me zjarret këtë sezon veror, shumica të qëllimshëm

Publikuar më: 29/9/2022, ora 16:50

Sezoni veror në qarkun e Vlorës ka shënuar edhe një tjetër rekord, përveç atyre të fluksit dhe xhiros së realizuar. Për çdo ditë të sezonit, emergjencat civile të Vlorës janë përballuar me situata zjarri nga Saranda deri në Novoselë.

Vlora rekord edhe me zjarret këtë sezon veror, shumica të qëllimshëm

Publikuar më: 29/9/2022, ora 16:50

Sezoni veror në qarkun e Vlorës ka shënuar edhe një tjetër rekord, përveç atyre të fluksit dhe xhiros së realizuar. Për çdo ditë të sezonit, emergjencat civile të Vlorës janë përballuar me situata zjarri nga Saranda deri në Novoselë.