Vlora si “qytet muze”

Publikuar më: 29/9/2022, ora 08:26

Vlora si “qytet muze”

Publikuar më: 29/9/2022, ora 08:26

Qyteti bregdetar dhe Dita Botërore e Trashëgimisë Kulturore.