Vlora turistike, klima e biznesit dhe sfidat pas hapjes graduale

Kufizimet që parashikohen nga draft-protokolli i Ministrisë së Shëndetësisë për bizneset në zonat turistike nuk mirëpriten nga bizneset. Për këtë çështje, në një lidhje direkte me “Ditari” në A2 ishte kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë në Vlorë, zoti Arben Breshani.