“Vlora vrapon”, Luiza Gega fiton garën 10 kilometra

Publikuar më: 7/5/2023, ora 20:51

“Vlora vrapon”, Luiza Gega fiton garën 10 kilometra

Publikuar më: 7/5/2023, ora 20:51

400 pjesëmarrës nga Shqipëria dhe vende të Europës kanë qenë pjesëmarrës së Maratonës “Vlora vrapon”, e cila zhvillohet për të tretin vit radhazi.

“Vlora vrapon”, Luiza Gega fiton garën 10 kilometra

Publikuar më: 7/5/2023, ora 20:51

400 pjesëmarrës nga Shqipëria dhe vende të Europës kanë qenë pjesëmarrës së Maratonës “Vlora vrapon”, e cila zhvillohet për të tretin vit radhazi.