Vlorë, babai e dhunonte, i biri i fut tritolin në sobën me gaz dhe e vret

Publikuar më: 2/9/2023, ora 13:39

Vlorë, babai e dhunonte, i biri i fut tritolin në sobën me gaz dhe e vret

Publikuar më: 2/9/2023, ora 13:39

Policia e Vlorës njofton se ka vënë në pranga një 23-vjeçar, i cili akuzohet se ka vrarë të atin, duke i vendosur një sasi lënde plasëse brenda sobës me gaz, duke i marrë jetën.

Vlorë, babai e dhunonte, i biri i fut tritolin në sobën me gaz dhe e vret

Publikuar më: 2/9/2023, ora 13:39

Policia e Vlorës njofton se ka vënë në pranga një 23-vjeçar, i cili akuzohet se ka vrarë të atin, duke i vendosur një sasi lënde plasëse brenda sobës me gaz, duke i marrë jetën.