Vlorë-Brindizi, tashmë në linjë një traget i ri me çmim më të lirë

Nga 23 Nëntori, porti i Vlorës do të funksionojë me dy operatorë në linjën detare për transportin e pasagjereve dhe mjeteve Vlorë-Brindizi.