Vlorë, njësia Qendër me fshatra të braktisur – A2

Vlorë, njësia Qendër me fshatra të braktisur

Rrugë të boshatisura, oborre shkollash të mekura, dyer të mbyllura me dryn të ndryshkur dhe pragje oborresh të zëna me mur.