Vodhi miliarda, turku i kriptomonedhave fshihet në Shqipëri, kontrolle për gjetjen e tij

Policia shqiptare ka shpallur në kërkim dhe ka ushtruar kontrolle për menaxherin milioner të kriptomonedhave “Thodex” i arratisur nga Turqia më 20 prill me 108 milionë dollarë.