Vokshi: Rama, Manja e Ahmetaj, të futen në listën e zezë nga ambasadat – A2

Vokshi: Rama, Manja e Ahmetaj, të futen në listën e zezë nga ambasadat

“Opozita nuk ka ndryshuar qëndrim në lidhje me 30 qershorin. Ne nuk e njohim këtë datë dhe këtë po mundohemi ta bëjmë të qartë. E Gjithë shoqëria po jeton në absurd”.