Von der Leyen “çon Shkupin në këmbë”: Gjuha maqedonase është e juaja!, opozita thërret “tradhtarë”

Publikuar më: 14/7/2022, ora 16:50

Von der Leyen “çon Shkupin në këmbë”: Gjuha maqedonase është e juaja!, opozita thërret “tradhtarë”

Publikuar më: 14/7/2022, ora 16:50

“Gjuha maqedonase është e juaja”. Me këtë fjali presidentja e Komisionit Europian, Ursula von der Leyen, garantoi Shkupin se propozimi i rishikuar francez mbron identitetin kombëtar. Ajo fitoi ovacionet dhe duartrokitjet e shumicës së deputetëve të parlamentit të Maqedonisë së Veriut, por edhe disa pankarta kundër të opozitës.

Von der Leyen “çon Shkupin në këmbë”: Gjuha maqedonase është e juaja!, opozita thërret “tradhtarë”

Publikuar më: 14/7/2022, ora 16:50

“Gjuha maqedonase është e juaja”. Me këtë fjali presidentja e Komisionit Europian, Ursula von der Leyen, garantoi Shkupin se propozimi i rishikuar francez mbron identitetin kombëtar. Ajo fitoi ovacionet dhe duartrokitjet e shumicës së deputetëve të parlamentit të Maqedonisë së Veriut, por edhe disa pankarta kundër të opozitës.