Von Der Leyen në parlamentin ukrainas: Rruga për në BE e gjatë, por ne do të jemi krah jush

Publikuar më: 1/7/2022, ora 18:26

Von Der Leyen në parlamentin ukrainas: Rruga për në BE e gjatë, por ne do të jemi krah jush

Publikuar më: 1/7/2022, ora 18:26

Në një fjalim për parlamentin Ukrainas, presidentja e KE, Ursula Von Der Leyen, konfirmoi perspektivën e qartë europiane të vendit por tha se rruga drejt be do të jetë e gjatë. Me vonë presidenti Zelensky u kërkoi ligjvënësve dhe zyrtareve te qeverisë të miratojnë dhe implementojnë sa më shpejt masat e nevojshme për anëtarësimin.

Von Der Leyen në parlamentin ukrainas: Rruga për në BE e gjatë, por ne do të jemi krah jush

Publikuar më: 1/7/2022, ora 18:26

Në një fjalim për parlamentin Ukrainas, presidentja e KE, Ursula Von Der Leyen, konfirmoi perspektivën e qartë europiane të vendit por tha se rruga drejt be do të jetë e gjatë. Me vonë presidenti Zelensky u kërkoi ligjvënësve dhe zyrtareve te qeverisë të miratojnë dhe implementojnë sa më shpejt masat e nevojshme për anëtarësimin.