Von der Leyen takon Biden, sinjalizojnë zbutje të tensioneve tregtare SHBA-BE

Publikuar më: 11/3/2023, ora 15:17

Von der Leyen takon Biden, sinjalizojnë zbutje të tensioneve tregtare SHBA-BE

Publikuar më: 11/3/2023, ora 15:17

President amerikan Joe Biden dhe Shefja e Komisionit Europian, Ursula vonder Leyen njoftuan progres në zbutjen e mosmarrëveshjeve tregtare transoqeanike dhe ripërtërinë mbështetjen ndaj Ukrainës.

Von der Leyen takon Biden, sinjalizojnë zbutje të tensioneve tregtare SHBA-BE

Publikuar më: 11/3/2023, ora 15:17

President amerikan Joe Biden dhe Shefja e Komisionit Europian, Ursula vonder Leyen njoftuan progres në zbutjen e mosmarrëveshjeve tregtare transoqeanike dhe ripërtërinë mbështetjen ndaj Ukrainës.