Vonesa në rrjetin ujësjellës në Gjirokastër, Bashkia penalizon firmën zbatuese

Punimet për rehabilitmin e rrjetit të ri të ujësjellësit në zonën muzeale të Gjirokastrës jo vetëm që nuk kane perfunduar brenda afatit kohor, por jane drejt pezullimit.

Ky fakt është pranuar dhe bërë publik nga kryetari I bashkisë Gjirokastër, Flamur Golemi i cili ndër të tjera bën me dije se ndaj firmës që po kryen punimet janë vendosur edhe masa administrative.