Vonesa “për Presidentin”, kriza politike dëmton rëndë edhe ekonominë e Kosovës

Nëse parlamenti dështon që deri më 5 maj në zgjedhjen e presidentit të ri të vendit, atëherë vendi detyrohet të shkojë në zgjedhje të reja të parakohshme dhe kjo ekspertët, do të ishte e rrezikshme dhe një shkatërrim ekonomik për Kosovën, që ashtu si pjesa tjetër e botës, përballet me pandeminë koronavirus.