Vonesat e rindërtimit, banorët e Ishmit presin edhe dimrin e tretë nën çadra

Publikuar më: 25/11/2021, ora 19:26

Vonesat e rindërtimit, banorët e Ishmit presin edhe dimrin e tretë nën çadra

Publikuar më: 25/11/2021, ora 19:26

Një vit më parë A2 vizitoi disa familje në zonën e Ishmit, të cilat po kalonin dimrin e dytë nën çadra, pasi banesat u ishin dëmtuar nga tërmeti i nëntorit të 2019. Ai reportazh u mbyll me shpresën dhe pyetjen se a do të ishte dimri i fundit i atyre banorëve nën çadra. Për një vit askujt prej tyre nuk ia dëgjuam zërin të ankohej siç janë ankuar shumë banorë të tjerë në zona dhe qytete te urbanizuara dhe për këtë arsye vendosëm t’i vizitonim sërish për t’i parë si janë.

Vonesat e rindërtimit, banorët e Ishmit presin edhe dimrin e tretë nën çadra

Publikuar më: 25/11/2021, ora 19:26

Një vit më parë A2 vizitoi disa familje në zonën e Ishmit, të cilat po kalonin dimrin e dytë nën çadra, pasi banesat u ishin dëmtuar nga tërmeti i nëntorit të 2019. Ai reportazh u mbyll me shpresën dhe pyetjen se a do të ishte dimri i fundit i atyre banorëve nën çadra. Për një vit askujt prej tyre nuk ia dëgjuam zërin të ankohej siç janë ankuar shumë banorë të tjerë në zona dhe qytete te urbanizuara dhe për këtë arsye vendosëm t’i vizitonim sërish për t’i parë si janë.