Vonesat në shpërndarjen e vaksinave, Von Der Leyen: Janë bërë gabime dhe jam e keqardhur

Presidentja e Komisionit Europian, Ursula Von Der Leyen, ka pranuar se ka pasur dështime në procesin e aprovimit dhe shpërndarjes së vaksinave kundër Covid-19 dhe tha se i gjithë blloku i ka nxjerrë mësimet nga ky proces.