Vota e Diasporës, Milaqi: Nëse do të realizohej vota jonë, gjysma e deputetëve do të zgjidhej nga ne

Publikuar më: 24/5/2022, ora 09:02

Vota e Diasporës, Milaqi: Nëse do të realizohej vota jonë, gjysma e deputetëve do të zgjidhej nga ne

Publikuar më: 24/5/2022, ora 09:02

“Votimi nga jashtë vendit. Koha është tani” është titulli i konferencës, që zhvillohet sot me pjesëmarrje të nivelit të lartë dhe me qëllim mundësimin e votës së Diasporës. KQZ, Kryetarja e Kuvendit, Ambasadorja amerikane dhe Ambasadori i OSBE, do të jenë bashkë me përfaqësues të diasporës shqiptare, për të shtyrë përpara votën e emigrantëve. Bledi Milaqi, nga “Diaspora për Shqipërinë e Lirë” ka folur në Dita Jonë për këtë temë.

Vota e Diasporës, Milaqi: Nëse do të realizohej vota jonë, gjysma e deputetëve do të zgjidhej nga ne

Publikuar më: 24/5/2022, ora 09:02

“Votimi nga jashtë vendit. Koha është tani” është titulli i konferencës, që zhvillohet sot me pjesëmarrje të nivelit të lartë dhe me qëllim mundësimin e votës së Diasporës. KQZ, Kryetarja e Kuvendit, Ambasadorja amerikane dhe Ambasadori i OSBE, do të jenë bashkë me përfaqësues të diasporës shqiptare, për të shtyrë përpara votën e emigrantëve. Bledi Milaqi, nga “Diaspora për Shqipërinë e Lirë” ka folur në Dita Jonë për këtë temë.