Vota e emigrantëve, Diaspora për Shqipërinë: Majko të japë dorëheqjen

1.3 milionë shqiptarë mendohet të jetojnë jashtë vendit dhe nuk do të kenë mundësi të votojnë në këto zgjedhje. Pedagogu Medlir Mema flet në Ditarin e mbrëmjes për këtë temë