Vota e emigrantëve, PD dhe PS shkëmbim akuzash për dështimin e procesit

Dy partitë më të mëdha kanë shkëmbyer akuza ndaj njëra-tjetrës për dështimin e votimit në zgjedhjet e 25 prillit. Të rejat më të fundit për këtë çështje i sjell gazetari Ergi Picaku.