Vota e serbëve të Kosovës, qëndrimi i BE dhe qeveria Kurti

Publikuar më: 13/1/2022, ora 19:59

Vota e serbëve të Kosovës, qëndrimi i BE dhe qeveria Kurti

Publikuar më: 13/1/2022, ora 19:59

Politologu Shkumbin Beqiri ishte në një lidhje direkte me studion e “Ditarit” në A2 CNN.