Votat me kusht dhe të diasporës shtyjnë shpalljen e rezultatit përfundimtar në Kosovë – A2

Votat me kusht dhe të diasporës shtyjnë shpalljen e rezultatit përfundimtar në Kosovë

Zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve në Kosovë, Valmir Elezi, në një lidhje “live” në Ditarin e orës 09:00 në A2 tha se rezultatet aktuale janë paraprake, ndërsa do të duhet disa ditë për të përcaktuar rezultatin përfundimtar.