Votimet në Prizren, qytetarët të zhgënjyer nga qeverisja e vendit, kërkohet stabilitet

Në radhë dhe me maska, qytetarët e Prizrenit i janë drejtuar kutive të votimeve. Temperaturat nën -7 gradë, ka bërë që pjesëmarrja të jetë e reduktuar gjatë orëve të para të ditës. Ndonëse të pakënaqur nga përplasjet mes partive politike, votuesit shpresojnë se pas zgjedhjeve qeverisja e Kosovës do të jetë më e rregullt.