Votimi i emigrantëve, Vurmo: Duhen krijuar modalitetet që diaspora të hedhë votën e saj

Publikuar më: 12/5/2022, ora 22:00

Votimi i emigrantëve, Vurmo: Duhen krijuar modalitetet që diaspora të hedhë votën e saj

Publikuar më: 12/5/2022, ora 22:00

Në emisionin Absolut 4 me Blendi Salajn u diskutuan dhe në lidhje me gjetjet e anketimit të IDM për votën e emigrantëve, një premtim ky i çdo mazhorance, por që asnjëherë nuk është realizuar. Sipas Gjergji Vurmos, tashmë ka ardhur kohë që të realizohet votimi i diasporës shqiptare. Në gjetjet e anketës, studiuesi nënvizon se shqiptarët jashtë vendit mbështesin votimin me elektronikë, duke e konsideruar atë si më të sigurtin.

Votimi i emigrantëve, Vurmo: Duhen krijuar modalitetet që diaspora të hedhë votën e saj

Publikuar më: 12/5/2022, ora 22:00

Në emisionin Absolut 4 me Blendi Salajn u diskutuan dhe në lidhje me gjetjet e anketimit të IDM për votën e emigrantëve, një premtim ky i çdo mazhorance, por që asnjëherë nuk është realizuar. Sipas Gjergji Vurmos, tashmë ka ardhur kohë që të realizohet votimi i diasporës shqiptare. Në gjetjet e anketës, studiuesi nënvizon se shqiptarët jashtë vendit mbështesin votimin me elektronikë, duke e konsideruar atë si më të sigurtin.