Votohen ministrat, Berisha: Ndryshimet në qeveri, diktuar nga krimi

Publikuar më: 11/9/2023, ora 15:31

Votohen ministrat, Berisha: Ndryshimet në qeveri, diktuar nga krimi

Publikuar më: 11/9/2023, ora 15:31

“Përpjekje për të larë pak fytyrën, por që e nxinë akoma më shumë.” Kështu i ka cilësuar kreu i Rithemelimit Sali Berisha, ndryshimet e bëra së fundmi në qeverinë Rama. Berisha, deklaratat i bëri pas mbajtjes së seancës së sotme plenare, gjatë së cilës u votuan dekretet e Presidentit Bajram Begaj për shkarkimin dhe emërimin e ministrave të rinj.

Votohen ministrat, Berisha: Ndryshimet në qeveri, diktuar nga krimi

Publikuar më: 11/9/2023, ora 15:31

“Përpjekje për të larë pak fytyrën, por që e nxinë akoma më shumë.” Kështu i ka cilësuar kreu i Rithemelimit Sali Berisha, ndryshimet e bëra së fundmi në qeverinë Rama. Berisha, deklaratat i bëri pas mbajtjes së seancës së sotme plenare, gjatë së cilës u votuan dekretet e Presidentit Bajram Begaj për shkarkimin dhe emërimin e ministrave të rinj.