Votohet në Kuvend qeveria e re në Maqedoninë e Veriut, kryeministër Dimitar Kovaçevski

Publikuar më: 17/1/2022, ora 11:45

Votohet në Kuvend qeveria e re në Maqedoninë e Veriut, kryeministër Dimitar Kovaçevski

Publikuar më: 17/1/2022, ora 11:45

Me 62 vota pro dhe 46 kundër, parlamenti i Maqedonisë së Veriut miratoi kabinetin e ri qeveritar të udhëhequr nga Dimitar Kovacevski. Kabineti përbëhet nga 21 anëtarë, 10 prej të cilëve janë shqiptarë.

Votohet në Kuvend qeveria e re në Maqedoninë e Veriut, kryeministër Dimitar Kovaçevski

Publikuar më: 17/1/2022, ora 11:45

Me 62 vota pro dhe 46 kundër, parlamenti i Maqedonisë së Veriut miratoi kabinetin e ri qeveritar të udhëhequr nga Dimitar Kovacevski. Kabineti përbëhet nga 21 anëtarë, 10 prej të cilëve janë shqiptarë.