Vranësira dhe reshje shiu, por temperaturat mbeten të larta

Publikuar më: 28/9/2021, ora 07:38

Vranësira dhe reshje shiu, por temperaturat mbeten të larta

Publikuar më: 28/9/2021, ora 07:38

Kthjellime të shkurtra dhe vranësira të shpeshta mbizotërojnë të gjithë vendin duke sjellë ndonjë shi të izoluar gjatë paradites. Pjesa e dytë e ditës fuqizon vranësirat në veri dhe zonat lindore ku priten shira të dobët ndërsa vetëm momente të shkurtra me shira të papërfillshëm priten në zonat perëndimore. Temperaturat e ajrit mbeten të larta gjatë mëngjesit, por një rënie të lehtë sjell mesdita kur maksimumi në rang vendi ulet në 29°C.

Vranësira dhe reshje shiu, por temperaturat mbeten të larta

Publikuar më: 28/9/2021, ora 07:38

Kthjellime të shkurtra dhe vranësira të shpeshta mbizotërojnë të gjithë vendin duke sjellë ndonjë shi të izoluar gjatë paradites. Pjesa e dytë e ditës fuqizon vranësirat në veri dhe zonat lindore ku priten shira të dobët ndërsa vetëm momente të shkurtra me shira të papërfillshëm priten në zonat perëndimore. Temperaturat e ajrit mbeten të larta gjatë mëngjesit, por një rënie të lehtë sjell mesdita kur maksimumi në rang vendi ulet në 29°C.