Vrasja e 19-vjeçarit në Shkodër, publikohet foto e viktimës. Dyshimet e para të hetuesve

Publikuar më: 19/9/2022, ora 09:47

Vrasja e 19-vjeçarit në Shkodër, publikohet foto e viktimës. Dyshimet e para të hetuesve

Publikuar më: 19/9/2022, ora 09:47

19-vjeçari i vrarë një natë më parë në Shkodër, Erion Xhenja, dyshohet të jetë viktima e radhës mes rivalitetit prej vitesh mes fiseve Bajri - Lici. Ai banonte vetëm pak metra nga banesa ku u vra, disa ditë më parë, edhe Ismet Çekorja, në lagjen Kiras. 19-vjeçari merrej me kuaj dhe burime bëjnë me dije se i shërbente fermës dhe kuajve të Asmer Bilalit, një emër shumë i njohur në botën e krimit në Shkodër. Motori i përdorur në vrasje u gjet i djegur në afërsi të banesë së familjes Lici në lagjen “Guerile”, Kiras. Krimi që tronditi qytetin ndodhi mbrëmjen e së dielës në një lokal në bulevardin “Bujar Bishanaku”, rreth orës 20:10.

Vrasja e 19-vjeçarit në Shkodër, publikohet foto e viktimës. Dyshimet e para të hetuesve

Publikuar më: 19/9/2022, ora 09:47

19-vjeçari i vrarë një natë më parë në Shkodër, Erion Xhenja, dyshohet të jetë viktima e radhës mes rivalitetit prej vitesh mes fiseve Bajri - Lici. Ai banonte vetëm pak metra nga banesa ku u vra, disa ditë më parë, edhe Ismet Çekorja, në lagjen Kiras. 19-vjeçari merrej me kuaj dhe burime bëjnë me dije se i shërbente fermës dhe kuajve të Asmer Bilalit, një emër shumë i njohur në botën e krimit në Shkodër. Motori i përdorur në vrasje u gjet i djegur në afërsi të banesë së familjes Lici në lagjen “Guerile”, Kiras. Krimi që tronditi qytetin ndodhi mbrëmjen e së dielës në një lokal në bulevardin “Bujar Bishanaku”, rreth orës 20:10.