Vrasja e 25-vjeçarit, Bylykbashi: Prokuroria duhet të tundë themelet e shtetit, 4 vitet e ardhshme për shtetin e së drejtës

Përditësuar më: 9/12/2020, ora 14:25

Vrasja e 25-vjeçarit, Bylykbashi: Prokuroria duhet të tundë themelet e shtetit, 4 vitet e ardhshme për shtetin e së drejtës

Përditësuar më: 9/12/2020, ora 14:25

Përfaqësuesi i Partisë Demokratike, Oerd Bylykbashi, ka reaguar i indinjuar për vrasjen e 25-vjeçarit në Tiranë, në ditën e Rinisë. I ftuar në Ditari në A2 CNN, ai tha se në këtë shtet nuk gjen drejtësi dhe nuk ka shpresë që prokuroria ta hetojë këtë krim, pasi prokurorët kanë frikë dhe janë të korruptuar.

Vrasja e 25-vjeçarit, Bylykbashi: Prokuroria duhet të tundë themelet e shtetit, 4 vitet e ardhshme për shtetin e së drejtës

Përditësuar më: 9/12/2020, ora 14:25

Përfaqësuesi i Partisë Demokratike, Oerd Bylykbashi, ka reaguar i indinjuar për vrasjen e 25-vjeçarit në Tiranë, në ditën e Rinisë. I ftuar në Ditari në A2 CNN, ai tha se në këtë shtet nuk gjen drejtësi dhe nuk ka shpresë që prokuroria ta hetojë këtë krim, pasi prokurorët kanë frikë dhe janë të korruptuar.