Vrasja e 8-vjeçarit, fqinjët të tronditur, kërkojnë dënim ekstrem të autorit

Publikuar më: 17/11/2021, ora 12:19

Vrasja e 8-vjeçarit, fqinjët të tronditur, kërkojnë dënim ekstrem të autorit

Publikuar më: 17/11/2021, ora 12:19

Vrasja e 8-vjeçarit ka tronditur banorët e fshatit Grecalli në Fier. Ata kërkojnë dënim ekstrem për autorin Klodian Çalamani, ndërsa tregojnë gjendjen në të cilën jetonte ai. Ndërkohë shumë të shqetësuar janë dhe shokët e klasës së 8-vjeçarit, të cilët kanë vendosur lule e piktura në bankën e fëmijës së ndjerë.

Vrasja e 8-vjeçarit, fqinjët të tronditur, kërkojnë dënim ekstrem të autorit

Publikuar më: 17/11/2021, ora 12:19

Vrasja e 8-vjeçarit ka tronditur banorët e fshatit Grecalli në Fier. Ata kërkojnë dënim ekstrem për autorin Klodian Çalamani, ndërsa tregojnë gjendjen në të cilën jetonte ai. Ndërkohë shumë të shqetësuar janë dhe shokët e klasës së 8-vjeçarit, të cilët kanë vendosur lule e piktura në bankën e fëmijës së ndjerë.