Vrasja e biznesmenit, itinerari minutë pas minute, celulari “tradhtoi” Fredi Rrushin

Publikuar më: 8/11/2021, ora 17:28

Vrasja e biznesmenit, itinerari minutë pas minute, celulari “tradhtoi” Fredi Rrushin

Publikuar më: 8/11/2021, ora 17:28

Tabulatet e telefonit kanë “tradhtuar” Fredi Rrushin, të akuzuarin kryesor për vrasjen dhe zhdukjen e Ruzhdi Shehut. Sipas dosjes së prokurorisë, telefoni i tij mbrëmjen e ngjarjes rezulton të ketë qëndruar gati 2 orë prapa Dajtit, ku u gjet i pajetë dhe i mbuluar me gurë e zhavorr miku i tij.

Vrasja e biznesmenit, itinerari minutë pas minute, celulari “tradhtoi” Fredi Rrushin

Publikuar më: 8/11/2021, ora 17:28

Tabulatet e telefonit kanë “tradhtuar” Fredi Rrushin, të akuzuarin kryesor për vrasjen dhe zhdukjen e Ruzhdi Shehut. Sipas dosjes së prokurorisë, telefoni i tij mbrëmjen e ngjarjes rezulton të ketë qëndruar gati 2 orë prapa Dajtit, ku u gjet i pajetë dhe i mbuluar me gurë e zhavorr miku i tij.