Vrasja e dyfishtë në Elbasan, autorët të maskuar me paruke, pritën deri kur viktimat u bënë bashkë

Kamerat e sigurisë kanë mundur të zbardhin mekanizmin e vrasjes së dyfishtë në qytetin e Elbasanit, ku viktima mbetën Ardian Çollaku dhe Lulzim Bitri.