Vrasja e Fridman Xhaferrajt, policia e Korçës vë në pranga një nga autorët e dyshuar.

Publikuar më: 17/11/2021, ora 12:15

Vrasja e Fridman Xhaferrajt, policia e Korçës vë në pranga një nga autorët e dyshuar.

Publikuar më: 17/11/2021, ora 12:15

Reporteri Artin Halili sjell detaje nga zbardhja e vrasjes së ndodhur 5 muaj më parë në Korçë dhe kapja e njërit prej autorëve të dyshuar.