Vrasja e Gentian dhe Nezir Beqirit në 2012, GJKKO kalon për gjykim dosjen ndaj Çapjas dhe 3 të tjerëve

Publikuar më: 14/9/2021, ora 16:41

Vrasja e Gentian dhe Nezir Beqirit në 2012, GJKKO kalon për gjykim dosjen ndaj Çapjas dhe 3 të tjerëve

Publikuar më: 14/9/2021, ora 16:41

Gjykata e Posaçme vendosi të kalojë për gjykim çështjen penale për katër nga gjashtë personat e akuzuar nga SPAK për ekzekutimin e bujshëm të Gentian Beqirit dhe babait të tij në vitin 2012 në Elbasan. Sipas vendimit të gjykatës, në bankën e të akuzuarve do të ulen Ardian Çapja, Ervis Bardhi, Klajdi Dokolli dhe Etien Cani, mbi të cilët rëndon akuza e “vrasjes në rrethana të tjera cilësuese” dhe “grup i strukturuar kriminal”.

Vrasja e Gentian dhe Nezir Beqirit në 2012, GJKKO kalon për gjykim dosjen ndaj Çapjas dhe 3 të tjerëve

Publikuar më: 14/9/2021, ora 16:41

Gjykata e Posaçme vendosi të kalojë për gjykim çështjen penale për katër nga gjashtë personat e akuzuar nga SPAK për ekzekutimin e bujshëm të Gentian Beqirit dhe babait të tij në vitin 2012 në Elbasan. Sipas vendimit të gjykatës, në bankën e të akuzuarve do të ulen Ardian Çapja, Ervis Bardhi, Klajdi Dokolli dhe Etien Cani, mbi të cilët rëndon akuza e “vrasjes në rrethana të tjera cilësuese” dhe “grup i strukturuar kriminal”.