Vrasja e ish-deputetit Ujka në Shkodër, arrest me burg për autorët e dyshuar

Publikuar më: 4/12/2021, ora 15:21

Vrasja e ish-deputetit Ujka në Shkodër, arrest me burg për autorët e dyshuar

Publikuar më: 4/12/2021, ora 15:21

Gjykata e Shkallës së parë në Shkodër vendosi masën e sigurisë arrest me burg për Kristian Kelmendin dhe Marian Kolën, dy të ndaluarit dhe të dyshuar si autorë të atentatit ku mbeti i vrarë ish-deputeti Pashko Ujka, disa ditë më parë. Gjatë vlerësimit të masës së sigurisë, e cila u zhvillua me dyer të mbyllura, asnjë nga të arrestuarit nuk ka pranuar implikimin në këtë krim. Sipas Policisë, atentatori i drejtpërdrejt në këtë vrasje dyshohet se është Kristian Kelmendi, ndërsa i arrestuari tjetër, Marian Kola, dyshohet si bashkëpunëtor në vrasje.

Vrasja e ish-deputetit Ujka në Shkodër, arrest me burg për autorët e dyshuar

Publikuar më: 4/12/2021, ora 15:21

Gjykata e Shkallës së parë në Shkodër vendosi masën e sigurisë arrest me burg për Kristian Kelmendin dhe Marian Kolën, dy të ndaluarit dhe të dyshuar si autorë të atentatit ku mbeti i vrarë ish-deputeti Pashko Ujka, disa ditë më parë. Gjatë vlerësimit të masës së sigurisë, e cila u zhvillua me dyer të mbyllura, asnjë nga të arrestuarit nuk ka pranuar implikimin në këtë krim. Sipas Policisë, atentatori i drejtpërdrejt në këtë vrasje dyshohet se është Kristian Kelmendi, ndërsa i arrestuari tjetër, Marian Kola, dyshohet si bashkëpunëtor në vrasje.