Vrasja e ish-kryekomisarit të Vlorës, Ministria e Drejtësisë i kërkon informacion Prokurorisë së Përgjithshme

Ministria e Drejtësisë kërkon informacion nga Prokuroria e Përgjithshme në lidhje me Kristaq Lecin (Gerti Kajo) dhe Bledar Jambellin (Rikardo Muho), të akuzuar si porositës të vrasjes së ish-kryekomisarit të Vlorës, Artan Cuku.