Vrasja e kreut të njësisë Kotë, arrest me burg për 3 të arrestuarit

Gjykata e Vlorës ka dhënë mëngjesin e së shtunës masën e sigurisë për 3 të rinjtë e arrestuar për vrasjen e Argjil Gjokës, 4 ditë më parë në fshatin Petë të bashkisë së Selenicës.

Gjykata ka caktuar arrest me burg për kushërinjtë Namik, Jaçe dhe Arif Bejtaj, për vrasjen e kreut të njësisë administrative Kotë.