Vrasja e “Kumbarit”, përplasja mes grupeve kriminale dhe ekzekutimet që nga viti 2018

Në më pak se dy vite, në Shkodër janë vrarë në mënyrë misterioze 13 persona, ndërsa janë zhdukur dy të tjerë. Ekzekutimi i fundit, ai i Bardhok Pllanajt, ndërsa brutaliteti i vrasjes së “Kumbarit”, siç njihej në Shkodër, tregon se lufta mes grupeve kriminale ka marrë qytetin, ndërsa policia nuk ka zbardhur asnjë ngjarje të rëndë.