Vrasja e Kurtit, të arrestuarit përdornin celularë me vlerë 2 mijë euro – A2

Vrasja e Kurtit, të arrestuarit përdornin celularë me vlerë 2 mijë euro

Pas arrestimit të tre të rinjve si autorë të vrasjes së 26-vjeçarit Jurgen Kurti, agjentët e krimeve ndaj jetës nuk kanë gjetur asnjë lidhje apo konflikt mes viktimës dhe të arrestuarve. Fakt ky që ka shtuar dyshimet se të rinjtë mund të jenë paguar për të ekzekutuar Kurtin.