Vrasja e Pjerin Xhuvanit në Elbasan, Gjykata lë në arrest shtëpie dy ish-drejtuesit e policisë

Publikuar më: 30/6/2022, ora 15:36

Vrasja e Pjerin Xhuvanit në Elbasan, Gjykata lë në arrest shtëpie dy ish-drejtuesit e policisë

Publikuar më: 30/6/2022, ora 15:36

Megjithë bojkotin e avokatëve, Gjykata ka lënë të pandryshuar masën e sigurisë arrest shtëpie për dy ish-zv/drejtorët e policisë së Elbasanit, të cilët akuzohen për shpërdorim detyre dhe deklarim të rremë në lidhje me vrasjen e Pjerin Xhuvanit në prill të vitit të kaluar. Ndërsa ish-drejtuesi politik i Elbasanit për PS, Taulant Balla ka bërë thirrje, që drejtësia të lihet të bëjë punën e saj.

Vrasja e Pjerin Xhuvanit në Elbasan, Gjykata lë në arrest shtëpie dy ish-drejtuesit e policisë

Publikuar më: 30/6/2022, ora 15:36

Megjithë bojkotin e avokatëve, Gjykata ka lënë të pandryshuar masën e sigurisë arrest shtëpie për dy ish-zv/drejtorët e policisë së Elbasanit, të cilët akuzohen për shpërdorim detyre dhe deklarim të rremë në lidhje me vrasjen e Pjerin Xhuvanit në prill të vitit të kaluar. Ndërsa ish-drejtuesi politik i Elbasanit për PS, Taulant Balla ka bërë thirrje, që drejtësia të lihet të bëjë punën e saj.