Vrasja e Rashës, pistoleta “enigmatike” do të dërgohet për ekspertizë jashtë vendit

Prokuroria e Tiranës ka zbuluar se pistoleta e gjetur gati 100 metra nga vendi ku u vra Klodian Rasha, mbrëmjen e 8 dhjetorit, që u dyshua fillimisht se ishte hedhur nga viktima, nuk ka gjetur asnjë gjurmë gishtërinjsh dhe nuk ka prova që ajo mund të ketë qenë e Rashës.