Vrasja e shoferit të taksisë, gjykata kalon për gjykim çështjen ndaj vëllezërve Shera

Publikuar më: 29/11/2021, ora 19:31

Vrasja e shoferit të taksisë, gjykata kalon për gjykim çështjen ndaj vëllezërve Shera

Publikuar më: 29/11/2021, ora 19:31

Kalon për gjykim dosja ndaj vëllezërve Sajmir e Arsil Shera, që akuzohen për "vrasjen me paramendim" të shoferit të taksisë Abdulla Budlla. Sipas prokurorisë, ngjarja e vitit 2020 në aksin Vorë-Fushe Krujë, ndodhi pas dyshimit të të pandehurve për një raport intim mes tij dhe nënës së tyre.

Vrasja e shoferit të taksisë, gjykata kalon për gjykim çështjen ndaj vëllezërve Shera

Publikuar më: 29/11/2021, ora 19:31

Kalon për gjykim dosja ndaj vëllezërve Sajmir e Arsil Shera, që akuzohen për "vrasjen me paramendim" të shoferit të taksisë Abdulla Budlla. Sipas prokurorisë, ngjarja e vitit 2020 në aksin Vorë-Fushe Krujë, ndodhi pas dyshimit të të pandehurve për një raport intim mes tij dhe nënës së tyre.