Vrasja e trefishtë në Gllogjan: Përjashtohet pista e terrorizmit, policia kërkon autorin

Publikuar më: 28/11/2021, ora 12:40

Vrasja e trefishtë në Gllogjan: Përjashtohet pista e terrorizmit, policia kërkon autorin

Publikuar më: 28/11/2021, ora 12:40

Policia e Kosovës është ende në kërkim të autorit të sulmit me armë ndaj një autobusi shkolle në Gllogjan të Deçanit, ku u vranë dy nxënës dhe shoferi. Motivet ende nuk dihen, ndërsa policia përjashton pistën e terrorizmit.

Vrasja e trefishtë në Gllogjan: Përjashtohet pista e terrorizmit, policia kërkon autorin

Publikuar më: 28/11/2021, ora 12:40

Policia e Kosovës është ende në kërkim të autorit të sulmit me armë ndaj një autobusi shkolle në Gllogjan të Deçanit, ku u vranë dy nxënës dhe shoferi. Motivet ende nuk dihen, ndërsa policia përjashton pistën e terrorizmit.