Vrasja në Elbasan, 20-vjeçari goditi një herë të vetme në kokë, të dy pa precedentë

Publikuar më: 18/8/2022, ora 09:53

Vrasja në Elbasan, 20-vjeçari goditi një herë të vetme në kokë, të dy pa precedentë

Publikuar më: 18/8/2022, ora 09:53

Qyteti i Elbasanit u trondit ditën e djeshme nga një tjetër vrasje, ku 25-vjeçari Madrid Ulqinaku është goditur pas koke me një plumb nga 20-vjeçari Klodian Shaholli. Ndërkohë, A2 Cnn në terren mëson detaje e para të krimit. Ngjarja ka ndodhur në një zonë shumë të frekuentuar të qytetit, pranë stadiumit dhe lokaleve të ndryshme, që ishin ende të populluara.

Vrasja në Elbasan, 20-vjeçari goditi një herë të vetme në kokë, të dy pa precedentë

Publikuar më: 18/8/2022, ora 09:53

Qyteti i Elbasanit u trondit ditën e djeshme nga një tjetër vrasje, ku 25-vjeçari Madrid Ulqinaku është goditur pas koke me një plumb nga 20-vjeçari Klodian Shaholli. Ndërkohë, A2 Cnn në terren mëson detaje e para të krimit. Ngjarja ka ndodhur në një zonë shumë të frekuentuar të qytetit, pranë stadiumit dhe lokaleve të ndryshme, që ishin ende të populluara.