Vrasja në fushatë, mbyllen hetimet, shkon në gjykatë dosja për ngjarjen që tronditi Elbasanin

Publikuar më: 25/7/2022, ora 16:43

Vrasja në fushatë, mbyllen hetimet, shkon në gjykatë dosja për ngjarjen që tronditi Elbasanin

Publikuar më: 25/7/2022, ora 16:43

Prokuroria e Elbasanit përfundon hetimet dhe çon për gjykim dosjen për vrasjen e ditëve të fundit të fushatës zgjedhore të vitit 2021, ku Pjerin Xhuvani mbeti i vrarë nga Arber Papleka. Para pak javësh pati tjera zhvillime nga hetimet, lidhur me dy zv.drejtorët e policisë të akuzuar për shpërdorim detyre.

Vrasja në fushatë, mbyllen hetimet, shkon në gjykatë dosja për ngjarjen që tronditi Elbasanin

Publikuar më: 25/7/2022, ora 16:43

Prokuroria e Elbasanit përfundon hetimet dhe çon për gjykim dosjen për vrasjen e ditëve të fundit të fushatës zgjedhore të vitit 2021, ku Pjerin Xhuvani mbeti i vrarë nga Arber Papleka. Para pak javësh pati tjera zhvillime nga hetimet, lidhur me dy zv.drejtorët e policisë të akuzuar për shpërdorim detyre.